Onze organisatie

Wie is Eijsink?

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden, beheren: dat regelen wij van A tot Z. Zo maken we ondernemen mooier,
winstgevender en eenvoudiger. We zijn dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers. Het is onze missie ervoor te zorgen dat deze relaties zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Daarbij is de route ernaartoe even waardevol voor ons als de oplossing.

Partnerschap staat centraal in ons werk. Vanuit betrokkenheid, kennis en ervaring handelen we altijd pro-actief. Of het nou gaat om horeca, retail, leisure, catering, sport of zorg, we begrijpen je verschillende bedrijfsprocessen en spelen hier zorgvuldig op in. Het resultaat is een kwalitatief sterk product, maar vooral een betekenisvolle relatie.

Door met je mee te denken en ondernemen kunnen we constant optimaliseren. Op zoek naar nieuwe wegen gaan we weloverwogen met de tijd mee. Daarom maken we ook bijna al onze software zelf. Zo houden we met jouw input onze oplossingen futureproof, en ben jij verzekerd van de beste service plús eindeloos veel mogelijkheden. Kies je voor Eijsink, dan kies je eigenlijk voor kwaliteit en controle. Altijd en overal.

 

Onze collega's

Ons team is het hart van Eijsink, de brandstof in de motor. Onze collega’s zijn nooit bang om met elkaar de schouders eronder te zetten. Dat uiten we zowel intern als extern met trots en verve.

Onze klanten

Tevreden, succesvolle klanten zijn al bijna 40 jaar voor ons het grootste compliment. Werken aan optimaal ondernemerschap en onbetaalbare relaties is onze kracht. We prijzen ons dan ook even gelukkig met klanten als Duinrell, het Rijksmuseum en AZ, als de bakker, snackbar of kledingwinkel op de hoek.

Bekijk ook

Sollicitatieprocedure

Heb je een interessante vacature gevonden en ben je benieuwd naar de sollicitatieprocedure?

Lees meer

Onze kernwaarden

Hoe we het leven van onze klantondernemers, partners, leveranciers én onze collega’s gemakkelijker en leuker maken.

Lees meer

Onze vestigingen

Dankzij zes vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd bij jou in de buurt.

Lees meer