Onze organisatie

Wie is Eijsink?

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Onze dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. We zijn dé verbindende schakel ondernemer, hun klanten en hun leveranciers. Het is onze missie ervoor te zorgen dat deze relaties zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Daarbij is de route ernaartoe even waardevol voor ons als de oplossing.

Partnerschap staat centraal in ons werk. Vanuit betrokkenheid, kennis en ervaring handelen we altijd pro-actief. Of het nou gaat om horeca, retail, leisure, catering, sport of zorg, we begrijpen je verschillende bedrijfsprocessen en spelen hier zorgvuldig op in. Het resultaat is een kwalitatief sterk product, maar vooral een betekenisvolle relatie. Door mee te denken en mee te ondernemen met onze klanten kunnen we constant optimaliseren. Op zoek naar nieuwe wegen gaan we weloverwogen met de tijd mee. Onze up-to-date software en optimale services bieden inzicht, kansen en eindeloos veel mogelijkheden. Kies je voor Eijsink, dan ben je verzekerd van kwaliteit en controle. Altijd en overal.

 

Onze collega's

Ons team is het hart van Eijsink, de brandstof in de motor. Onze collega’s zijn nooit bang om met elkaar de schouders eronder te zetten. Dat uiten we zowel intern als extern met trots en verve.

Onze klanten

Tevreden, succesvolle klanten zijn al ruim 30 jaar voor ons het grootste compliment. Werken aan optimaal ondernemerschap en onbetaalbare relaties is onze kracht. We prijzen ons dan ook even gelukkig met klanten als Duinrell, het Rijksmuseum en AZ, als de bakker, snackbar of kledingwinkel op de hoek.

Bekijk ook

Onze kernwaarden

Hoe we het leven van onze klantondernemers, partners, leveranciers én onze collega’s gemakkelijker en leuker maken.

Lees meer

Verantwoord ondernemen

Eijsink staat middenin de maatschappij, wat ons betreft de perfecte positie om die maatschappij verder te helpen.

Lees meer

Loopbaan en ontwikkeling

Vastroesten in je functie? Dat gaat bij Eijsink niet lukken.

Lees meer