Onze organisatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Van nature proberen we het bij Eijsink iedere dag beter te doen. Als snelgroeiende totaaloplosser in de branches horeca, catering, leisure, retail, sport en zorg staan we middenin de samenleving.

MVO vormt een integraal onderdeel van ons beleid. Samen met onze collega’s, klanten en leveranciers is als doel gesteld op een verantwoorde manier te ondernemen, waarbij telkens alle belangen worden afgewogen om tot een evenwichtige beslissing te komen. We voldoen aan alle voor ons geldende wet- en regelgeving en dragen met plezier bij aan een duurzame maatschappij. Vergroening van machines, reduceren van energieverbruik en het digitaliseren van papierstromen vallen hierbij onder onze aandacht. Daarnaast wordt zoveel mogelijk afval gescheiden, is onze elektronische apparatuur en drukwerk gecertificeerd en wordt aanschaf van voertuigen mede bepaald door CO2-uitstoot. Milieubelasting wordt ook beperkt door onze monteurs op fietsen in stedelijke gebieden, slimme huisvestiging en onze remote opererende servicedesk. Uit ervaring weten we dat op het gebied van duurzaamheid nog vele stappen te zetten zijn.

Goede doelen

Als verbindende schakel tussen ondernemers, hun klanten en leveranciers geven we graag terug aan de samenleving. We ondersteunen diverse sociale initiatieven (zoals sportverenigingen en events) die passen bij onze organisatie. Soms met een tastbare bijdrage, of juist met een financiƫle gift. Ook is een donatie aan goed doel (eerder het Prinses Maxima Centrum, Stop Pesten Nu en Stichting Doelpunt), in samenwerking met een inspirerende coverkandidaat, onderdeel van ons jaarlijkse magazine Eijsink Matters.

Bekijk ook

Loopbaan en ontwikkeling

Vastroesten in je functie? Dat gaat bij Eijsink niet lukken.

Lees meer

Wie is Eijsink?

Wat Eijsink als werkgever typeert, lees je hier!

Lees meer

Wat je kan verwachten

Elke dag lever je topprestaties om bij te dragen aan het creƫren van innovatieve oplossingen. Maar wat krijg je er voor terug?

Lees meer