Onze organisatie

WAT JE ER VOOR TERUGKRIJGT?

Elke dag gooi je jezelf volop in je werk om bij te dragen aan het creëren van innovatieve oplossingen, maar daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug. Zodat we samen de energie houden om elke dag het beste uit elkaar en onszelf te halen!

Één grote familie

We zeggen het vaker, Eijsink is meer een familie dan een onderneming. Het familiebedrijf zit in ons DNA, en dat uit zich in een informele sfeer met oprechte belangstelling voor collega’s. De deuren van de kantoren staan open en tijdens de lunch zitten we bij elkaar aan tafel. Iedereen heeft zijn eigen expertises, maar samen maak je het verschil voor de klant. En laten wij nou een neusje hebben voor leuke mensen. In ruil voor je inzet krijg je een hoop betrokken collega’s terug, die graag met je meedenken!

Bij Eijsink kan je alle kanten op

Bij ons tel je écht mee. Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je alle gelegenheid interne trainingen te volgen én te groeien naar een andere functie. Zo kun jij je blijven ontwikkelen en groeien wij met je mee. Kies je voor Eijsink, dan kies je voor zekerheid.

Dagelijkse versnaperingen

Met goed, gezond en lekker eten krijg je blije Eijsink-collega’s! Onze collega’s van de facilitaire dienst zorgen iedere dag voor een verse lunch, iedere eerste donderdag voor een lekker soepje en altijd voor vers fruit, dat je gewoon kan pakken. Bovendien gaat geen vrijdagmiddag voorbij zonder borrel. Of je nu in Oosterwolde of Hengelo werkt. Met fris, bier of wijn in de hand sluiten we samen de week af. Én laten we de bitterballen niet vergeten!

Ontspanning tussendoor

Tijdens de middagpauze even je hoofd leegmaken, wij zijn voor! Of je dit doet door een rustig rondje te wandelen, doelbewust te darten of enthousiast te tafelvoetballen: go for it! Extra leuk is dat je bij Eijsink regelmatig de kans krijgt om voetbalwedstrijden, theatervoorstellingen of muziekconcerten te bezoeken.

Een feestje op z'n tijd

Van het jaarlijkse (vrij legendarische) personeelsfeest tot bedrijfsbezoeken en van zomerbarbecue tot hardloopwedstrijd. Ook buiten het werk om brengen we het team graag samen. Of het nu om een activiteit of feest gaat, onze eigen Personeelsvereniging heeft het altijd tiptop geregeld. De positieve energie die zo ontstaat, delen we dan weer graag met klanten!

Bekijk ook

Werken en leren

Als erkend leerbedrijf leiden wij studenten op door praktijkervaring te bieden.

Lees meer

Wat je kan verwachten

Elke dag lever je topprestaties om bij te dragen aan het creëren van innovatieve oplossingen. Maar wat krijg je er voor terug?

Lees meer

Onze vestigingen

Dankzij zes vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd bij jou in de buurt.

Lees meer