Onze organisatie

Onze vestigingen

Dankzij zes vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd bij jou in de buurt. Bekijk hier bij welke vestiging jij misschien aan de slag gaat!

Hengelo

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hengelo aan de Platinastraat 25, hier bevinden zich onder meer de afdelingen Technische Dienst en Softwareontwikkeling. Op deze locatie werkt de grootste groep collega's, dit zijn er ongeveer 120.

Amsterdam

In Amsterdam vind je ons aan de Singaporestraat 68. Hier openden we in 2018 een prachtige belevingslab, waar onze oplossingen in een échte praktijksetting draaien. Levende groene muren, slimme open doorkijkjes en een Amsterdamse knipoog maken het geheel af!

Den Haag

In de Randstand zit Eijsink onder meer in Wateringen, vlakbij Den Haag (Turfschipper 50). Hier vind je Verkoopcollega's, consultants, diverse monteurs en natuurlijk verwelkomen we ook hier klanten in een prachtige showroom. Van kluizen tot kassa's, personeelsplanning tot keukenmanagement.

Oosterwolde

In Noord-Nederland zijn we gevestigd in het Friese Oosterwolde (Veengang 1). Onze collega's hier zijn gespecialiseerd in de online oplossingen van Eijsink, zoals (bestel)websites, webshops, selfservice kiosken en 360º-fotografie.

Inspirium Breda

In Breda is onze showroom onderdeel van het Inspirium (Kronenburgwerf 20), waarin 15 partners álles op het gebied van gastvrijheid en ondernemen onder één dak presenteren. Van vloeren tot geurbeleving, van kassasysteem tot verlichting.

Inspirium Amsterdam

Net als in Breda is onze nieuwste showroom in het Inspirium Amsterdam (Tt. Melissaweg 43), onderdeel van een totaalbeleving waarin 19 partners uit de hospitaliy branche zich out-of-the-box presenteren. Synergie is het sleutelwoord.

Bekijk ook

Sollicitatieprocedure

Heb je een interessante vacature gevonden en ben je benieuwd naar de sollicitatieprocedure?

Lees meer

De werkwijzen van Eijsink

We blijven onze manier van werken optimaliseren.

Lees meer

Wie is Eijsink?

Wat Eijsink als werkgever typeert, lees je hier!

Lees meer