Onze organisatie

Onze kernwaarden

Eijsinks familiecultuur trekt mensen aan die gedreven zijn door passie. Mensen die zich herkennen in onze vier kernwaarden:

Ambitieus

Weten wat je wil en ervoor gáán! Ambitie zit hier in ons hoofd en in ons hart. We willen weten waar onze klanten écht behoefte aan hebben, en dan hun verwachtingen overtreffen. Onze teams zitten bovenop nieuwe ontwikkelingen in de markt en werken met de laatste technieken. We ontwikkelen zelf baanbrekende oplossingen die de toekomst zullen vormen. En we blijven investeren in goede ideeën, mooie producten en gedreven mensen. Ontwikkelingsmogelijkheden bieden we je dan ook volop. Zo kun je er méér uithalen,

Persoonlijk

Eijsink telt inmiddels ruim 200 medewerkers en vestigingen door het hele land, maar de cultuut en de aandacht voor de medewerkers is nog steeds die van een klein bedrijf. Onze bedrijfscultuur is informeel en de deur staat hier letterlijk altijd open. We zijn betrokken bij onze klanten én bij onze collega’s. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. En we maken ruimte voor gezelligheid! Van elke dag met je afdeling genieten van de heerlijke verse lunch (van de zaak!) tot ons jaarlijkse briljante personeel

Mouwen opstropen

Eijsink kent een no-nonsense cultuur: we stropen onze mouwen op en zetten samen de schouders eronder wanneer dat nodig is. Dat betekent elkaar helpen en je voor de volle 100% inzetten. Geen eindeloos overleg, maar korte lijnen en snel schakelen. Geen negen-tot-vijfmentaliteit, maar geven en nemen. Onze collega’s hebben écht passie voor hun vak en zijn zeer gedreven. Ze gaan altijd voor het beste resultaat, mét plezier. Want daadkracht geeft zelfvertrouwen!

Zekerheid

Onze klanten bieden we de zekerheid van de beste service en de beste kwaliteit. Onze mensen bieden we de zekerheid van een stabiele organisatie, een uitdagende baan, doorgroeimogelijkheden én een vaste aanstelling. Zodat je op een mooie toekomst kunt vertrouwen. Onze organisatie is daarom niet op zoek naar jobhoppers, maar naar mensen die zich bij Eijsink willen ontwikkelen en met ons mee willen bouwen aan de toekomst!

Bekijk ook

Wie is Eijsink?

Wat Eijsink als werkgever typeert, lees je hier!

Lees meer

Onze kernwaarden

Hoe we het leven van onze klantondernemers, partners, leveranciers én onze collega’s gemakkelijker en leuker maken.

Lees meer

Loopbaan en ontwikkeling

Vastroesten in je functie? Dat gaat bij Eijsink niet lukken.

Lees meer