Onze afdelingen

Dit is wat Verkoop doet

Op onze afdeling Verkoop pakken ze kansen met beide handen aan. Van de binnendienstmedewerker die scherpe offertes realiseert tot de accountmanager in de buitendienst die klanten warm maakt voor onder andere onze booq Personeelsplanner. Deze commerciële doeners met een flinke dosis pit én empathie zitten bomvol energie.

TOELICHTING WERKZAAMHEDEN

De stip aan de Eijsink-horizon is helder: werken aan optimaal ondernemerschap en onbetaalbare relaties. Ons verkoopteam zwemt daarvoor graag tegen de stroom in, zo blijven we de wensen van de markt tenslotte voor. Leads behandelen, offertes samenstellen, klanten ontvangen en bezoeken, demo’s geven, het klantdossier bijhouden of een beurs bemannen. Welke dynamische salespositie jij ook inneemt, er staat telkens een unieke situatie, behoefte en vraag van de klant centraal. Samenwerking is key. Niet alleen met onze gevarieerde groep klanten uit bijvoorbeeld de horeca, retail en leisure, maar ook met andere afdelingen: het bedrijfsbureau, consultants en de servicedesk. Een sterk, veelzijdig team. We zijn er een beetje stil van.

Maak kennis met een aantal van je collega's.

Martijn

"Een hele leuke werkgever waar je de kans krijgt om bij hele mooie klanten advies te geven."

Martijn

Client Director

Laura

”De ene dag zit ik bij een kroegbaas in Amsterdam en de andere dag geef ik een demo bij een vijfsterrenhotel. Juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk!”

Laura

Sales Consultant

Mart

“Werken bij Eijsink betekent werken mét Eijsink. Geen u maar je. Niet jij maar wij!”

Mart

Accountmanager

Vacatures van deze afdeling