Onze afdelingen

Dit is wat de Technische Dienst doet

Vandaag, morgen, vanavond, zaterdag of zondag: voor veel van onze klanten is hun kassasysteem of pinapparaat 24/7 van cruciaal belang. Ons team van binnen- en buitendienstmonteurs houdt daarom elke dag van de week alle systemen 'up and running'. Ongeacht of het om periodiek onderhoud of een reparatie gaat. De piek komt er weer aan, help je mee?

TOELICHTING WERKZAAMHEDEN

Met hun technische affiniteit en een accurate instelling weten onze buiten- en binnendienst monteurs alle Eijsink-oplossingen in topconditie te houden. 24/7 (dus ook in het weekend) is onze storingsdienst bereikbaar en stropen we de mouwen op om klantproblemen op te lossen. Een breed takenpakket kenmerkt onze technische binnendienst: van het repareren van pinapparaten, beheer van het onderdelenmagazijn en de nachtelijk bevoorrading van onze 18 buitendienstmonteurs. Deze worden door team Planning 'live' aangestuurd, welke verantwoordelijk is voor het plannen van binnengekomen storingen, bekabeling en preventief onderhoud. Dagelijkse kost!

Maak kennis met een aantal van je collega's.

Tom

"Eijsink is een echt familiebedrijf, wat je merkt aan de betrokkenheid van haar medewerkers."

Tom

Planner

Bao

“Het leukste aan Eijsink? De enthousiaste mensen die allemaal vanuit hun eigen expertise een steentje bijdragen!”

Bao

Monteur buitendienst

John

’Aan Eijsink-systemen werken ervaar ik als leerzaam. De bedrijfscultuur van positief denken en uitproberen geeft mij uitdaging. En die ga ik graag aan.’’

John

Monteur buitendienst

Arjan

"De techniek en ontwikkeling staat nooit stil, hierdoor heb je altijd nieuwe uitdagingen en afwisseling op de technische dienst."

Arjan

Monteur binnendienst

Vacatures van deze afdeling