Onze afdelingen

Dit is wat Marketing doet

Als creatieve tone-of-voice zorgt onze marketing- en communicatieafdeling voor het juist positioneren van onze producten en verdere optimalisatie van de merkidentiteit. Waar het (brain)stormt, worden ideeën geboren.

TOELICHTING WERKZAAMHEDEN

Schrijver, online marketeer, websitebouwer, interviewer, strateeg, fotograaf: alleskunners bevolken onze marketingafdeling. Met de kracht van herhaling wordt door een breed scala aan communicatiemiddelen gezorgd dat onze oplossingen bij de doelgroep onder de aandacht komen. Van ons eigen magazine Eijsink Matters tot beursstands, advertenties in vakbladen tot eigen websites/webshop, relatiegeschenken tot sponsoring. Mét een knipoog, want opvallen, daar houden onze creatievelingen van. Net als van duidelijke taal, legio koppen thee én een frisse middagwandeling. Want zeg nou zelf, zo ontstaan de meest toffe plannen!

Maak kennis met een aantal van je collega's.

Lisa

“Waarom Eijsink? Het werk: geen dag is hetzelfde. Mijn collega’s: samen gaan we voor het beste resultaat. Onze klanten: je komt ons écht overal tegen."

Lisa

Team Lead Marketing

Susan

"Na het traineeship kreeg ik de kans om te blijven. Altijd al was ik een volwaardig lid van het team. Nu heb ik mijn eigen specialisme en kan ik al mijn creativiteit kwijt."

Susan

Marketeer

Vacatures van deze afdeling