Onze afdelingen

Dit is wat Financieel doet

Onder Financieel & Business Support vallen veel verschillende functies. Maar ze hebben 1 ding gemeen: ze zijn onmisbaar voor het succes van Eijsink. Van inkoop, debiteuren- en crediteurenadministratie, controlling, salarisafhandelin, juridisch advies en cybersecurity: you name it! Dit team draait als een geoliede machine, superbetrouwbaar en helder. Zo maakt de afdeling Financieel & Businss Support collega's én onze klanten blij. Toppers!

TOELICHTING WERKZAAMHEDEN

Bij onze afdeling Financieel & Business Support is geen dag hetzelfde. Het aanmaken van verkoopfacturen, verwerken van bankmutaties, aanmaken en wijzigen van artikelen, het privacybleid en informatiebeveiliging, juridisch advies bij aanbestedingen, maar ook klantencontact behoren tot de taken. Dankzij het scherpe oog en kennis van zaken voldoen alle processen aan de hoogste eisen, worden balansposities zorgvuldig onderbouwd en iedere keer keurignetjes de maandafsluiting verzorgd. Door te zorgen voor een fijne werkplek, betrouwbare informatie en hulp waar nodig, helpen de collega's van Financieel & Business Support de rest van Team Eijsink. Cruciaal voor een organisatie die zich razendsnel ontwikkelt. 

Maak kennis met een aantal van je collega's.

Ehsmier

“Samen met mijn collega's denk ik mee aan nieuwe ontwikkelingen en daarbij delen we onze kennis. Elke dag is een uitdaging.”

Ehsmier

Teamleider Administratie

Susanne

‘’Geweldig bedrijf, leuke collega’s en afwisselend werk.’’

Susanne

Administratief medewerker

Vacatures van deze afdeling