Onze afdelingen

Dit is wat onze Consultants doen

Teamplayers met de juiste expertise, dat zijn onze consultants. Of het nu kassasystemen, bestelzuilen of digitale bonschermen betreft, met elk hun eigen projectportefeuille zijn zij de schakel tussen de klant en accountmanager. Van het uitwerken van de klantoplossing tot de planning, installatie en instructie. Onze consultants zorgen ervoor dat de klanten precies krijgen wat ze nodig hebben. Nieuwsgierig? Terecht!

TOELICHTING WERKZAAMHEDEN

De ene dag oplossingen implementeren bij een vakantiepark in Noord-Holland en de volgende dag een training geven aan personeel van een trendy restaurant in Amersfoort? Óf een dagje op kantoor om met collega’s te pionieren over nieuwe configuraties. Onze consultants houden van afwisseling. Én van ontzorgen. Vanuit hun eigen specialisme denken ze mee bij de uitvoering van klantprojecten die telkens verschillen in omvang en situatie. Van implementatie tot levering, livegangbegeleiding tot nazorg. Veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid én mooie projecten. Hulde!

Maak kennis met een aantal van je collega's.

Barry

“Ik ben gaan werken bij Eijsink omdat het bedrijf en de markt waarin zij actief is volop in beweging is.”

Barry

Projectconsultant

Jurgen

“Bij Eijsink zijn geen dichte deuren. Je doet het samen!”

Jurgen

Implementatieconsultant

Kristian

"Bij Eijsink krijg ik alle ruimte om mijn werk goed te doen. Ik heb iedere dag weer te maken met andere klanten en de sfeer onder collega’s is top.”

Kristian

Sales Consultant

Maartje

“Bij Eijsink voelt het elke keer weer als thuiskomen”

Maartje

Consultant

Vacatures van deze afdeling