Onze afdelingen

Dit wat HR doet

Een organisatie waar medewerkers het naar hun zin hebben en zich thuis voelen. Onze HR-experts zorgen voor een gedegen HR-beleid die het succes van onze collega’s binnen onze organisatie bepalen. Zo kan iedereen zijn of haar talenten benutten. Welkom bij Human Resources!

Solliciteer je op één van onze vacatures, dan heb je meteen contact met onze collega's van HR. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de werving en selectie van toekomstige collega’s. Daarnaast regelen zij het in- en uittredingsproces, de registratie van verlof en verzuim en faciliteiten zoals een mailbox, BHV-training of mobiele telefoon om je werk goed te verrichten. Bij Eijsink zit er op het gebied van Personeelszaken iedere dag beweging in. De ene dag verzorg je het jubileum voor nieuwe medewerkers en de andere dag zet je een personeelstevredenheidsonderzoek op. Een adviesorgaan voor de directie en een luisterend oor voor de medewerkers op het gebied van arbeidsvoorwaarden, personeelsbeleid en loopbaan. Bijsturen, adviseren en begeleiden!

Maak kennis met een aantal van je collega's.

Froukje

"Bij Eijsink word je gehoord en voor je gezorgd"

Froukje

HR-adviseur

Annemein

‘’Bij Eijsink word je echt gezien en gehoord. We werken gezamenlijk heel hard aan ons mooie product. Hierbij wordt ieder goed in zijn kracht gezet en wordt er meegedacht waar je wensen en behoeftes liggen.’’

Annemein

HR-adviseur