Onze afdelingen

Dit is wat Financieel doet

Onze financiële afdeling krijgt energie van cijfers, rapportages en dashboards. (En koffie en thee.) Administratie in de breedste zin van het woord. Inkoop, debiteuren- en crediteurenadministratie, financiën, salarisafhandeling, postverwerking, digitalisering, you name it! Dit team draait als een geoliede machine, superbetrouwbaar en helder. Zo maakt de afdeling Financieel ons én onze klanten blij. Toppers!

TOELICHTING WERKZAAMHEDEN

Cijfermatig sterk voldoen boekhoudkundige processen aan de hoogste eisen, worden balansposities onderbouwd en de maandafsluiting verzorgd. Bij onze afdeling Financieel is geen dag hetzelfde. Misschien moet er een grote postmailing verzonden worden naar klanten vanwege een Open Dag bij onze nieuwe vestiging. Of krijgen alle klanten met een GSA (Garantie Service Abonnement) een update toegestuurd. Het kan ook zijn dat er juist tijd ingeruimd is om facturen te verwerken of archieven te digitaliseren. Andere expertises zijn de optimalisatie van ons klantmanagementsysteem en het verwerken van belangrijke klantwijzigingen.

Maak kennis met een aantal van je collega's.

Ehsmier

“Samen met mijn collega's denk ik mee aan nieuwe ontwikkelingen en daarbij delen we onze kennis. Elke dag is een uitdaging.”

Ehsmier

Administratief medewerker/inkoper

Ellen

“We groeien snel, het is als werknemer erg leuk om deel van deze ontwikkeling uit te maken.”

Ellen

Adminstratief medewerker